Помогни некому
Плати нечија сметка

Добредојдовте на Ways2Help, платформа посветена за помагање на загрозени семејствата кои не се во можност да ги платат своите сметки.

Нашата мисија е да донесеме надеж на оние кои им е потребна, со тоа што ќе обезбедиме едноставен начин - секој да направи промена.

1232+
платени сметки
0+
донатори
0+
помогнати семејства
0+
Вкупно донации(МКД)
Поддржано од

Како фукционира?

Во 3 едноставни чекори
Чекор 1
Избери семејство
Прелистајте ја целата листа на семејства на кои им е потребна помош и изберете семејство на кое ќе донирате.

Можете да дознаете за нивната приказна, нивните потреби и сметките за кои им е потребна помош за плаќање.
Чекор 2
Избери сметка и плати
Од листата на сметки изберете сметка за плаќање и кликнете на копчето “Плати” кое што ќе ве однесе на сигурносен линк за плаќање на сметката.

Следете ги чекорите на соодветната фирма (ЕВН, Водовод) и извршете го плаќањето.
Чекор 3
Прикачи потврда
Како последен чекор, по успешно плаќање на сметката на платформата на ЕВН или Водовод, потребно е да ја прикачиш потврдата која ти пристигна на твојата email адреса.

Потврдата ни е потребна за да може сметката да биде обележана како платена.
Прочитај успешнa приказнa

Мали чекори за големи промени во општеството!

Едно од многуте семејста на кои сме помогнеме.

Самохрана мајка со две мали дечиња. Таа ја чува мајка ѝ која закрепнува од мозочен удар. Живеат под кирија и единствен приход им е социјална парична помош. Услов за да остане во станот во кој е под кирија е редовно плаќање на сметките за струја и кирија.

Благодарение на анонимните Ways2help донатори и еднократната исплата на сметките за струја на ова семество, овозможивме поддршка и надеж за подобро утре. Направи го првиот чекор кон промена преку плати сметка и направи донација.
За нас

Тимот позади Ways2Help

Платформата ги поврзува добротворните организации и луѓето кои имаат потреба од помош, како и сите кои сакаат да помогнат.

Покрај можностите за донирање, платформата нуди и опции за волонтерска работа и редовно плаќање на режиските сметки.
Прочитај Повеќе
Приклучи се на нашата мејлинг листа
Добивај месечни потсетници за помагање на семејства...
Испрати
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.