Ways2Help bashkon organizatat
në të gjithë Maqedoninë.
Le të kontribuojmë së bashku!

Misioni ynë

Qasje e lehtë për donatorët duke i bashkuar organizatat në një vend.

Sigurimi i një aksesi të lehtë në internet për të gjithë humanistët, donatorët dhe individët që janë të gatshëm të bëjnë një ndryshim në të gjitha veprimet e bamirësisë dhe Organizatat joqeveritare që ofrojnë ndihmë për popullatën e cenueshme.

Vizioni ynë

Aktivizëm dhe përfshirje me qëllime për të zgjidhur problemet në komunitetin tonë.

Mbështetja e nismave individuale, thirrje për ndihmë dhe organizata në mënyrë që të rritet përfshirja e qytetarëve në ndërtimin e një të ardhme sa më të mirë për të gjithë.

Ways2Help has . We make the best for all our children.

0M Causes
0K Valunteer
0K Childrens
0K Countrys

What We Do

Ekipi ynë

Moni

Monika Rizovska

CEO & Founder
George2

George Bogdanovski

Creative Director
Ana

Ana Sekulovska

Writer
Dina

Dina Damjanovikj

Developer
Marta

Marta Tolevska

Developer

Dëshira për proaktivitet në kushtet e vetë-izolimit na çoi në vendimin për të qenë pjesë e edicionit të dhjetë të “Startup Weekend 2020”. Ai synonte të sfidonte konkurrentët për të krijuar zgjidhje teknike dhe dixhitale që do të ndihmonin gjatë COVID-19. Duke pasur parasysh situatën aktuale të vendit tonë dhe duke u nisur nga vetja jonë, nuk qëndruam indiferentë ndaj idesë së gjetjes së një zgjidhjeje që do të na ndihmojë të bashkohemi, për të qenë një klikim më afër dhurimit, ndihmës, mbrojtjes.

Kështu që ne krijuam platformën way2help që bashkon të gjitha mënyrat se si mund të ndihmoni ata që kanë më shumë nevojë për ndihmë. Ekipi ynë miqësor ka vendosur me sukses kontakte me të gjitha organizatat që janë aktualisht në terren dhe ofrojnë mbështetje. Disa prej tyre janë: Akte të vërteta mirësie, Hera, LGBT Tetovë, Qendra Vullnetare e Shkupit, Ballë për ballë. Por ky është vetëm fillimi …

Нашиот тим

Moni

Monika Rizovska

George2

George Bogdanovski

Ana

Ana Sekulovska

Dina

Dina Damjanovikj

Marta_new

Marta Tolevska

Ways2Help community vullnetarë

20201229_105820

Xhevo Ibraimi

Aleksandra_Manolcheva_Data_Wizard

Aleksandra Manolceva

82218715_2770803736273411_8822663626931306496_n

Bojan Angjeleski

viber_image_2021-03-21_20-48-44

Andriana Ilievska

1516645235836

Selvir Osmanovic

Organizatat Mbështetëse:

FALEMINDERIT

Dhuroni dhe mbështesni nr

Donacionet do të na ndihmojnë të përmirësojmë dhe mirëmbajmë Ways2Help. Faleminderit për kontributin!

Paypal