Ndihmoni dikë - Paguani faturën e dikujt

A keni menduar ndonjëherë se si një numër i madh i familjeve në vendin tonë mbulojnë shpenzimet e tyre mujore? -Në kushte specifike jetese, në një vend në zhvillim me rritje të papunësisë dhe ekonomisë që ngadalë por me siguri po hyn në recesion …
Për shumë familje, përgjigjja e kësaj pyetje është më e vështirë sesa mund ta imagjinonim.
Disa prej tyre jetojnë me kursimet e tyre, ndërsa të tjerët përfitojnë nga ndihma modeste sociale.
Përmes platformës sonë ne ofrojmë mundësinë për të ndihmuar familjet që nuk kanë zgjidhje, përmes disa hapave të thjeshtë ju mund të paguani faturën e tyre të energjisë elektrike online.
Mësoni më shumë se si:

Si të paguani faturën?

Zgjidhni një familje, kopjoni numrin e përdoruesit dhe numrin e faturës. Klikoni në butonin PAY.

Në faqen EVN, futni numrin e përdoruesit dhe numrin e faturës dhe ndiqni hapat e pagesës.

Ne do të jemi mirënjohës nëse bëni një screenshot ose foto të faturës që fatura është paguar dhe e bashkangjitni atë në formën poshtë tabelës, në mënyrë që të kemi një përmbledhje dhe të informojmë familjet. Faleminderit!

Aritjet e deritanishme
Ngjit vërtetime
0+

Fatura te paguara

0+

Donatorë

FALEMINDERIT

Dhuroni dhe mbështesni nr

Donacionet do të na ndihmojnë të përmirësojmë dhe mirëmbajmë Ways2Help. Faleminderit për kontributin!

Paypal