Ushqim

Dhuroni një vakt sot.
Vakti më i shijshëm është vakti i përbashkët!

13332895_1717152695241051_3572623948325158762_n

Bëni një ndryshim pozitiv në jetën e përditshme të familjeve në nevojë sociale dhe të pastrehëve. Çdo dhurim i ushqimit të konservuar ose të freskët është i mirëseardhur. Për më tepër, kërkohen dhurime të artikujve të higjienës personale.

Posted by: 
Vistinski Dela Na Ljubeznost 

Хуманитарни акции во Македонија

By making small donations such as food supplies and groceries we are making many unemployed, retired, and single parents happy each day. Get engaged make a difference today.

Posted by: Humanitarian actions
in Macedonia

Mobilje dhe furnizime zyre

Bëni hapësirë ​​për kujtime të reja.
Dhuroni mobilje, materiale zyre ose pajisje që nuk
i përdorni për më të prekurit.

67135759_431706197425011_3287984613992955904_n

Borce Stamenov has brought happiness to many families in the past 4 years. He is the founder of the "Donate a Computer "- initiative which provides computers for families who can't afford such luxury for their children by fixing the computers that most people don't use.

Posted by:
Doniraj Kompjuter
Borche Stamenov

16508204_1270915062989520_7002869350112651546_n

Një nënë e vetme që ka nevojë për mobilje me qira. Gjithçka që keni dhe nuk e përdorni do t'ju ndihmojë shumë. Le ta mbështesim atë.

Posted by:
LGBT United

Rroba

Ndani stilin tuaj.
Bluza e vjetër, palltoja dhe pantallonat tuaja mund
të jenë pjesë e domosdoshme e veshjes së dikujt.

Здружението за заштита на правата на детето

Ndihmoni në mirëmbajtjen e mirëqenies së njerëzve dhe familjeve më të reja në gjendje të vështirë sociale duke dhuruar rroba dhe këpucë që janë në gjendje të mirë, por nuk i përdorni. Bëni një ndryshim sot.

Posted by: 
Defense for children’s rights – Macedonia

16508204_1270915062989520_7002869350112651546_n

Të rinjtë, të papunët nga Tetova kanë nevojë për rroba të ngrohta. Nëse mund të ndihmoni, kontaktoni me LGBT United Tetovë.

Posted by:
LGBT United

FALEMINDERIT

Dhuroni dhe mbështesni nr

Donacionet do të na ndihmojnë të përmirësojmë dhe mirëmbajmë Ways2Help. Faleminderit për kontributin!

Paypal