Помогни некому - Плати нечија сметка

Сте се запрашале како голем број од семејствата ги покриваат месечните трошоци?
Во специфични услови на живот во држава во развој со зголемена невработеност и голем број на жители истиснати на маргините од нашето општество.
За голем дел од семејствата одговорот на ова прашање е потежок од она што би можеле да замислите.
Трошејќи ги своите заштеди, гледајќи во заостанатите сметки и прашувајќи се како ќе продолжат понатаму континуирано да ја водат својата битка.
Но, вие сте причината поради која постои надеж.
Благодарение на вас може да пружиме поддршка.

Како да ја платите сметката?

Одбери семејство, копирај го корисничкиот број и бројот на фактурата. Кликни на копчето ПЛАТИ.

На страната на ЕВН внеси ги корисничкиот број и бројот на фактурата и следи ги чекорите за плаќање.

Ќе сме благодарни ако направите скриншот или фотографија од потврдата дека сметката е платена и ја прикачите во формата под табелата, за да имаме преглед и да ги известиме семејствата. 
Ви благодариме!

Потврда за платена сметка
Досега Постигнато
Прикачи потврда
0+

платени сметки

0+

Донатори

Известување:

Почитувани, поради технички проблеми на страната на ЕВН можно е да има потешкотии со делот на Плати Сметка.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ

Донирај и поддржи нѐ

Со донациите ќе ни помогнете да го подобриме и оддржуваме Ways2Help. Ви благодариме на придонесот!

Paypal