Храна

Донирај оброк денес.
Највкусниот оброк е споделениот оброк!

ljubeznost

Направете позитивна промена во секојдневниот живот на социјално загрозените семејства и бездомниците. Секоја донација на конзервирана или свежа храна е добредојдена. Дополнително, потребни се и донации од средства за одржување на лична хигиена.

Објавено од:
Вистински Дела
на Љубезност
Хуманитарни акции во Македонија

Ајде да им помогнеме на самохраните родители, пензионерите и невработените лица. Да им го разубавиме денот преку донација на храна и намирници.

Објавено од:
Хуманитарни Aкции
во Македонија

Мебел и канцелариски материјали

Направете простор за нови спомени.
Мебелот, канцелариските материјали или опремата која не ја користите подарете ја на најпогодените.

67135759_431706197425011_3287984613992955904_n

Борче Стаменов им донесе среќа на многу семејства во изминатите 4 години. Тој е основач на „Донирај компјутер“ - иницијатива која преку поправка на веќе користени компјутери обезбедува компјутер за деца и семејства кој не можат да си го дозволат тоа.

Објавено од:
Донирај Компјутер
Борче Стаменов

16508204_1270915062989520_7002869350112651546_n

Самохрана мајка, под кирија има потреба од покуќнина.
Се што имате, а не го користите, ќе биде од голема помош.
Ајде да ѝ пружиме поддршка.

Објавено од:
LGBT United

Облека

Сподели го твојот некогашен стил.
Твојот стар дуксер, палто и маичка можат некому
да бидат неопходното парче облека.

Здружението за заштита на правата на детето

Помогнете во одржувањето на благосостојбата на најмладите социјално загрозените лица и семејства, преку донирање на облека и обувки кои се во добра состојба но, не ги користите. Направете промена денес.

Објавено од:
Здружение за заштита
на правата на детето
16508204_1270915062989520_7002869350112651546_n

Млади, невработени лица од Тетово имаат потреба од топла облека. Доколку можете да помогнете, стапете во контакт со LGBT United Тетово.

Објавено од:
LGBT United