Биди нечиј херој!
Подари можност за образование на бар едно од 8000те дечиња!

Иницијатива спроведена од Стартап Македонија и Ways2Help

Донирај уред

Можете да донирате:

Десктоп компјутер

Таблет

Мобилен телефон

Лаптоп

Друга компјутерска опрема

Чекори при донирање

Чекор 1

Проверете и подгответе ја Вашата донација

Чекор 2


Пополнете го формуларот

Чекор 3


Ќе бидете исконтактирани за донацијата

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Пријави се за донирање преку пополнување на формуларот

Да помогнеме на нашите деца за подобра иднина и живот

Благодарение на Вас, овие деца сега имаат лаптопи за следење на наставата.
Да помогнеме и на други деца да можат да продолжат да се образоваат за време на пандемијата.

Сподели на социјалните мрежи