Category Archives for Uncategorized

Одговори на вашите прашања за #ПлатиСметка

Одговори на вашите прашања за #ПлатиСметка

Поради големиот интерес за Плати Сметка и како функционира оваа опција во склоп на нашата иницијатива, решивме да понудиме одговори на некои од најчесто поставуваните прашања.  Исто така сакаме да ја искористиме оваа прилика да…
Месец на хуманоста: Настани во кои може да се вклучите

Месец на хуманоста: Настани во кои може да се вклучите

Компании, организации, општини сите на свој начин го одбележуваат месецот на хуманоста преку организирање на свои акции, донаторски пуктови како и настани чии главна порака е да се помогне. Доколку сакате да се вклучите и…
Самохрана мајка со две малолетни ќерки има потреба сместување

Самохрана мајка со две малолетни ќерки има потреба сместување

Споделувајќи ја приказната на оваа мајка се надеваме дека ќе најдеме начин како да и помогнеме, да и пружиме поддршка и кончно да внесеме надеж насмевки и среќа во нејзините очите, а и во очите…