Блог

All posts by admin.

+50 деца од социјално загрозени семејства добија училишен прибор

+50 деца од социјално загрозени семејства добија училишен прибор

Кој би претпоставил дека толку многу среќа се крие измеѓу тетратки, водени бои, фломастери и ранчиња?  Овој месец го заокруживме со акцијата Донирај Училишен Прибор за Деца од Социјално Загрозени Семејства, настан кој покрај многуте…
4 нешта кои ги научивме од нашата прва хуманитарна акција

4 нешта кои ги научивме од нашата прва хуманитарна акција

4 нешта кои ги научивме од нашата прва хуманитарна акција Донирај конзервирана храна за сиромашни смејства – е првата хуманитарна акција организирана од волотерите на Ways2help. Уште  кога започна самата идеја за креирање на платформа која…